Агенти на американското Министерство за вътрешна сигурност започнаха разследване на хип-хоп

...
Агенти на американското Министерство за вътрешна сигурност започнаха разследване на хип-хоп
Коментари Харесай

Обискираха имоти на хип-хоп изпълнителя Шон Диди Кумс в Лос Анджелис и Маями

Агенти на американското Министерство за вътрешна сигурност започнаха следствие на хип-хоп звездата Шон " Диди " Кумс, като претърсиха парцелите му в Лос Анджелис и Маями, оповестиха международните информационни организации, като цитираха ведомството.

Проверката се реализира под управлението на сътрудници от Ню Йорк, където е заведено дело против изпълнителя от негова някогашна другарка. Тя подаде през ноември тъжба, в която упреква Кумс в присъединяване в трафик на хора за полова употреба.

Певецът, който е на 54 години, твърди, че е почтен и обвинителите му търсят " бърза облага ". Неговият юрист, който работи в Ню Йорк, Бен Брафман не отговори незабавно на запитването на Ройтерс за коментар.

Телевизиите в Лос Анджелис разпространиха видеокадри, снимани от въздуха, от които се вижда по какъв начин федералните сътрудници и представители на други правоприлагащи органи влизат в имението на Кумс в влиятелен квартал в града.

Местните медии оповестиха, че федералните управляващи са издали заповед за обиск и в дома на артиста в Маями. Ройтерс сподели фрагменти по какъв начин чиновници влизат и излизат от парцела му в Маями бийч и изнасят кутия с материали от вкъщи.

Не е известно къде е бил Шон " Диди " Кумс по време на обиските, отбелязва Ройтерс.

От Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати не споделиха каква е същността на следствието. Ангажираното с инспекцията звено във ведомството има необятна пълномощия да проверява нелегално придвижване на хора, артикули, пари, технологии и контрабанда в, от и на територията на Съединени американски щати, в това число трафик на хора за полова употреба, написа Българска телеграфна агенция.



Ар енд би певицата Касандра Вентура заведе дело против Кумс във федерален съд в Манхатън в средата на ноември, обвинявайки го, че я е подложил на физическо принуждение, полово иго и изнасилване по време на тяхната професионална и сантиментална връзка, траяла 10 години.

Едно от главните изказвания на Вентура е, че изпълнителят я е принуждавал да взе участие в полови дейности с наети от него проститутки, до момента в който той следил и снимал срещите, отбелязва Ройтерс.

Искът се базира на нарушавания на федерални и щатски закони за трафик на хора.
Вентура и Кумс, който е употребявал прякори като Пи Диди, Пъф Деди и Диди, оповестиха на идващия ден, че са сключили съглашение при конфиденциални условия.

Тогава юристът Брафман сподели, че това " по никакъв метод не е признание на нарушаване " и че клиентът му продължава " изрично да отхвърля " изказванията на Вентура.

Искът й е един от най-малко четири подадени цивилен тъжби през последните месеци, в които се насочат обвинявания против Кумс в полово посягане.

През декември, в отговор на последната гражданска тъжба, която го обвиняваше в присъединяване в групово обезчестяване на тийнейджърка, която той провел да лети от Детройт до Ню Йорк преди 20 години, Кумс популяризира изказване, в което отхвърляше всички обвинявания като подправени от хора, търсещи пари.

Шон " Диди " Кумс е създател на лейбъла " Бед бойс рекърдс ". Той е измежду най-влиятелните продуценти и сполучлив хип-хоп реализатор. Освен това има своя фешън линия, напомня Ройтерс.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР